Godt nytt år og BAS vår 2021

Postet av Barneaktiviteten i Soon den 11. Jan 2021

Hei alle foreldre og medlemmer av BAS

Oppstart for BAS høsten 2020 ble ikke som mange av oss hadde sett for oss.

Etter at vi endelig startet opp i september, måtte BAS avlyse fremtidige aktiviteter i november grunnet COVID-19. Vi fremdeles er inne i en koronapandemi, og dette betyr dessverre at vi ikke får til aktiviteter for våre yngste idrettsglade barn riktig enda. 

 Vi i styret i BAS følger med på FHI og Vestby kommunes regler, og lover å starte opp igjen så snart det lar seg gjøre. Vi krysser fingrene for at vi snart kan få BAS oppe å gå igjen og kunne ha aktiviteter for barna våre også denne våren. 

Håper dere nyter de kalde dagene som endelig er her, med aking, ski, skøyter og masse gøy.

Dersom dere har noen spørsmål, kan disse sendes til: styreleder@barneaktiviteten.no. 

Takk for tålmodigheten – alt blir bra! 😊

Mvh, 

Styret i BAS


0 Kommentar

Informasjonsmøte høsten 2020

Postet av Barneaktiviteten i Soon den 18. Aug 2020

Hei alle foreldre, 

BAS Styret ønsker alle foreldre til barn født 2016 eller tidligere velkommen og inviterer herved til informasjonsmøte for Barneaktiviteten i Son (BAS). 

BAS er et lavterskel tilbud til barn fra alder 4 til 8 år (Født året 2016 eller tidligere). Barneaktiviteten arrangerer ulike aktiviteter og idretter representert i lokalområdet. Der hovedformålet er å gi barn en bredde og introduksjon før barn er i en alder der gjerne aktiviteter og idrett er mer satt og organisert. 

Informasjonsmøtet avholdes mandag 24.08.2020 kl. 19:30 i klubbhuset til Son Tennisklubb. På møtet vil dere bla a få litt informasjon om organiseringen av BAS og styret, høstsemester 2020 og aktiviteter, nødvendige Covid-19 hensyn og tiltak, og annen nyttig BAS info. 

Medlemmer og ikke (enda) medlemmer er hjertelig velkomne. 

Håper så mange som mulig tar seg tid og kommer. 

Vi gleder oss til et nytt og gøyalt semester 

Mvh/ Styret BAS 0 Kommentar

Saksliste for årsmøte BAS 2020

Postet av Barneaktiviteten i Soon den 4. Mar 2020

Hei alle sammen ,

Her finner dere sakslisten for årets årsmøte BAS 2020.

Husk oppmøte tennishuset 04.03.20 kl 20

Saksliste årsmøte BAS 2020.docx


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i Barneaktiviteten i Son 2020

Postet av Barneaktiviteten i Soon den 23. Feb 2020

Hei alle foreldre,  

BAS Styret inviterer herved til årsmøte for Barneaktiviteten i Son. Årsmøtet avholdes onsdag 04.03.2020 kl. 20:00 i klubbhuset til Son Tennisklubb. Her får dere bla a litt informasjon om året som kommer og aktiviteter. Møtet vil vare ca en times tid.  


Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 27.02.2020 til styreleder@barneaktiviteten.no 

Håper så mange som mulig tar seg tid og kommer.  

Mvh Styret0 Kommentar

Juleavslutning 2019

Postet av Barneaktiviteten i Soon den 14. Nov 2019

Møt opp mandag 9.desember i grevlinghallen kl 17:15. Barna kan gjerne ha på seg nisseantrekk hvis de vil. Vi skal leke, gå rundt juletre og ha det gøy sammen. Og kanskje kommer til og med nissen innom. Det blir slag av kaffe, kaker og saft. I tillegg har vi loddsalg med masse bra premier. Alle inntekter går til BAS og bidrar til at vi kan fortsette å gi barna våre et lavterskel aktivitetstilbud i nærmiljø. Besteforeldre og søsken er også selvfølgelig hjertelig velkomne.  Vi avslutter ca. kl. 18:45. 

Håper vi ses :) 

Hilsen oss i BAS-styret0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline